Agenda

De workshops hebben een modulaire opbouw. Afhankelijk van jouw voorkennis, ervaring en vaardigheden kun je de workshops op een dag of op meerdere dagen volgen. In dat laatste geval ga je naar huis met een aantal opdrachten. Ben je klaar met deze opdrachten, schrijf je dan in voor de volgende workshop. Volg je alle workshops op een dag, dan krijg je gratis een lunch en een diner.

Dinsdag 21 juli 2020
Woensdag 29 juli 2020
Woensdag 5 augustus 2020 
Donderdag 13 augustus 2020
Vrijdag 21 augustus 2020
Dinsdag 25 augustus 2020

Workshop 1 – Bewust worden

10.00 – 12.00 uur Locatie Parkweg 4 in Boxtel
(Inloop: 9.30 uur)

INVESTERING
€ 45 inclusief koffie/thee/water en het Gouden Bord van Geluk, excl. btw

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Je gaat aan de slag met je eigen Gouden Bord van Geluk en de zeven geluksprincipes. Je werkt aan antwoorden op vragen zoals: Waar word ik blij van en waarvan niet? Wat vind ik belangrijk? Wat zijn mijn kernwaarden, dromen en idealen? Wie en wat past bij mij? Wat is mijn perceptie van de werkelijkheid? In deze workshop breng je je energiegevers en energievreters in kaart.

Hoe kan het beter? Wil je hiermee direct verder aan de slag? Volg dan de tweede workshop ’s middags. En de derde workshop ’s avonds. Je kunt ook op een andere dag workshop 2 en 3 volgen.

MEEDOEN?
Stuur een mail naar info@sympassion.com met de gewenste datum, workshop(s) en het aantal personen

Workshop 2 – Ideeën ontwikkelen

14.00 – 16.00 uur Locatie Parkweg 4 in Boxtel
(Inloop: 13.30 uur)

INVESTERING
€ 45 inclusief koffie/thee en het Gouden Bord van Geluk, excl. btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
In workshop 1 heb je in kaart gebracht waar je blij en minder blij van wordt. In deze workshop ga je aan de slag met waar je minder blij van wordt. Hoe kan het beter? Je hebt altijd vijf keuzes: accepteren, versterken, creëren, afzwakken en stoppen. Welke keuzes maak jij en hoe geef je hieraan vorm en inhoud? Ik stimuleer je hierover na te denken. Ik en de andere deelnemers denken met je mee over oplossingen en verbeteringen. Door mee te denken met andere deelnemers, kom je ook zelf op nieuwe ideeën. Je kunt tevens gebruik maken van 136 inspiratiekaarten.

MEEDOEN?
Stuur een mail naar info@sympassion.com met de gewenste datum, workshop(s) en het aantal personen.

Workshop 3 – Van Weten naar Doen

19.00 – 21.00 uur Locatie Parkweg 4 in Boxtel
(Inloop: 18.30 uur)

INVESTERING
€ 45 inclusief koffie/thee en het Gouden Bord van Geluk, excl. btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Vaak weet je wel diep van binnen wat je beter kunt doen en laten. Waarom nog langer dingen doen waar je niet blij van wordt? Wie en wat heb jij nodig om meer te doen waar je blij van wordt? Hoe kun je het Gouden Bord van Geluk implementeren in je leven? In deze workshop krijg je hiertoe tips en tricks en maak je een actieplan.

MEEDOEN?
Stuur een mail naar info@sympassion.com met de gewenste datum, workshop(s) en het aantal personen.