in DOE MEE magazine

Ik ben laatst geïnterviewd voor het zomernummer van het magazine van Mee Nederland ‘Doe Mee’. Dit magazine heeft een oplage van 140.000 en wordt verspreid onder zorgaanbieders en hun cliënten.

Het interview ging over mijn motivatie om Sympassion op te richten en de totstandkoming van  Feels Good Art. Dit project heb ik opgezet om méér te doen met de kleurrijke kunstwerken die in tal van dagbestedingscentra van zorgorganisaties worden gemaakt. De kunstwerken zijn vaak niet gemakkelijk te verkopen. Maar, met vrolijke kunst kun je zoveel meer. Je kunt kunst toevoegen aan allerhande producten zoals wenskaarten, koekblikken en serviesgoed. Er komen steeds meer toepassingen bij. We richten zelfs hele kantoren in met Feels Good Art. Voor de kunstenaars is het een opsteker wanneer er meer wordt gedaan met hun kunstwerken. En bedrijven kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid visualiseren. Iederéén blij en dat voelt goed! Feels good!

MEE

MEE ondersteunt mensen met een beperking. Je kunt bij MEE terecht met al je vragen over opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, samenleven & wonen en regelgeving & geldzaken. MEE wil dat mensen zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk meedoen in de samenleving. En zelf de regie houden over hun leven. www.mee.nl