VERBINDEN

wensenIedereen wil van betekenis zijn. Jij, collega’s, klanten, leveranciers, mensen in je omgeving. Om van betekenis te kunnen zijn, breng je jullie kracht, dromen, waarden en zorgen in kaart. En die van je stakeholders. Zo kun je goede verbindingen leggen tussen jouw kracht en de wensen en behoeften van anderen.

TRENDS & ONTWIKKELINGEN

Ook trends en ontwikkelingen in de markt zijn relevant. Wensen en behoeften veranderen continu. Om de continuïteit te kunnen waarborgen, is een beeld van de (nabije) toekomst belangrijk. En de aanpak van de concurrentie. Daarom is marktonderzoek essentieel.

FOCUS

Wil je indruk maken in de mark? Focus! Een sterk merk straalt in alles hetzelfde uit. Consistent! Daardoor associeer je het merk – altijd en overal – met hun belangrijkste kernwaarde. Zo straalt Douwe Egberts altijd gezelligheid uit en Volvo veiligheid. Ik help je graag jullie belangrijkste kernwaarde vast te stellen en uit te dragen.

AUTHENTIEK

Mijn belangrijkste kernwaarde is authenticiteit. Ik geloof dat je vanuit je echte kracht het meest van betekenis bent. Voor jezelf en voor anderen. Ik geloof in authentieke marketing en communicatie. Open en oprecht. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Vanuit je hart.

Meer weten? Bel mij op 0646 218161 of  info@sympassion.com.

Tot snel!

Met inspirerende groet,

 

Alexandra Augustijn