Waarom geluksmarketing?

Marketing is letterlijk ‘market getting’ en is alles wat je doet om de markt binnen te halen. Traditionele marketing is gericht op de korte termijn; wat snel resultaat oplevert. Geluksmarketing is gericht op duurzaam resultaat. Het brengt mensen tot bloei. En wie tot bloei komt, wil niets anders. Het bindt mensen aan je organisatie.

Meer winst met geluksmarketing

Tot bloei komen, is het mooiste wat er is. Organisaties die mensen tot bloei brengen, doen het veel beter dan organisaties die vooral op winst zijn gefocust. Het paradoxale is dat door geluk te bevorderen, je juist meer winst realiseert. Viervoudige winst maar liefst: op kwaliteits-, sociaal, welzijns- en financieel gebied!

Samen tot bloei komen… het mooiste wat er is!

Met geluksmarketing wordt je omzet op een natuurlijke en effectieve wijze bevorderd. Waarom? Wanneer je tot bloei komt, nemen je mentale, psychische, sociale en fysieke vermogens toe. Je verbreedt je horizon en wordt creatiever, oplossingsgerichter, veerkrachtiger, actiever, doelgerichter en dus productiever. Je voelt je meer betrokken en zoekt de verbinding met anderen. Dat leidt tot veel betere resultaten.

Je haalt het beste uit jezelf en helpt ook anderen tot bloei te komen.