WORKSHOPS

Delen is geluk vermenigvuldigen...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

SAMEN OF INDIVIDUEEL

De KISS GELUK-methode is eenvoudig en door iedereen te leren tijdens een workshop van 2 uur. Je volgt de workshop bij voorkeur samen in de organisatie waar je werkt, woont (relatie/gezin) en vrije tijd doorbrengt (b.v. vereniging). Je omgeving heeft grote invloed op je geluk. En jij hebt grote invloed op het geluk van anderen. Maak een afspraak per mail of bel 0646 21816.

Individueel

Wil je liever alleen komen? Aan huis (Parkweg 4 in Boxtel) geef ik ook individuele sessies € 75 per uur (inclusief het Gouden Bord van Geluk). Maak een afspraak per mail of bel 0646 21816. Tijdens de Dutch Happiness Week kun je ook aansluiten in het Parkttheater in Eindhoven bij een workshop waar je extra voordelig aan kunt deelnemen. Tickets via eventbrite.

Introductieworkshop (2 uur)

In deze workshop leer je in 2 uur de basisprincipes van de KISS GELUK-methode. Je gaat persoonlijk of met je team aan de slag met het Gouden Bord Van Geluk en inspiratiekaarten geïllustreerd met feels good ART.

Kunst inspireert en activeert het brein en het genotscentrum! De kaarten kun je naar behoefte gebruiken. Ze zijn gebaseerd op de 5 geluksgebieden – gedachten, andere mensen, activiteiten, manieren en plekken – en de 7 universele geluksprincipes: jezelf zijn, vrij voelen, positief zijn, doel hebben, verbonden voelen, vitaal zijn en uitgaan van win-win. Met deze kaarten krijg je een volledig beeld van wat jou blij en minder blij maakt, ontwikkel je ideeën hoe het beter kan en zet je ideeën om in actie. Alle input zet je op het Gouden Bord Van Geluk. Je gaat naar huis met een bord vol ideeën waar je blij van wordt. Hang het bord op een centrale plek thuis of op je werk en je wordt regelmatig herinnerd aan wat jou blij maakt en waaraan je wilt werken. Geluk wordt zo steeds meer ‘way of life’. Leven en werken worden beter vanuit het hart.

Verdiepingsworkshops
Afhankelijk van waar je nu staat en waar je naar toe wilt, kun je dit traject uitbreiden met verdiepingsworkshops bijvoorbeeld op het gebied van je missie/idealen formuleren of positiviteit vergroten.

Aan de workshops kunnen maximaal 8 mensen meedoen. Kosten per workshop: € 595 excl. btw, reiskosten en maatwerk, inclusief papieren Gouden Bord Van Geluk per deelnemer. 

Inschrijven voor workshop

Wil je eerst weten wat je zoal kunt verwachten tijdens de workshops? Meld je dan aan voor een van mijn presentaties.Tijdens de presentatie word je onder andere uitgenodigd om de ‘Quickscan of Happiness’ in te vullen. Hierdoor krijg je een beeld van waar je wel en niet blij van wordt; thuis of op het werk. Een cadeautje aan jezelf. Hoe beter je weet waar je blij van wordt, hoe meer je gaat doen waar je blij van wordt. Een mooie eerste stap naar meer happiness. Kosten: gratis.