WORKSHOPS

Direct en praktisch

Wil je direct en praktisch aan de slag met KISS WELL? Volg dan een workshop. Afhankelijk van jouw achtergrond en kennis op het gebied van WELzijn vergroten, zijn er 3 levels:

Level 1 : weinig voorkennis op het gebied van WELzijn – geluk en gezondheid – vergroten
Je hebt nog weinig stilgestaan bij WAAROM je doet wat je doet en WAT jou (en/of jouw gezinsleden, collega’s, klanten, relaties) écht blij maakt. Je voelt je wellicht minder vitaal (fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en/of spiritueel) en kampt met ongemakken zoals weinig energie, hoofdpijn/migraine, slecht slapen. Je hebt het gevoel niet het beste uit jezelf en anderen te halen. Wil je een flinke energyboost? Of anderen een energyboost geven? Schrijf dan in voor dit level.

Dit level bestaat uit 3 x 2 uur.

Particulieren (speciaal tarief)
Per sessie van 2 uur:
€ 99 excl. btw voor een individuele sessie
€ 45 excl. btw voor een groepssessie van maximaal 4 deelnemers

Prijzen zijn incl. het Gouden Bord van Geluk (papieren versie A2). Je kunt na iedere sessie afhaken. Je bent tot niets verplicht. Per sessie zoomen we in op een van de stappen van de KISS WELL-methode. Aanmelden kan door een mail te sturen of te bellen/appen op 0646 218161. We plannen dan samen een geschikt tijdstip.

De workshops worden online en ‘live’ bij ons op kantoor in Boxtel gegeven.

Voor mensen en organisaties die financieel zwaar getroffen zijn door Corona gelden speciale regelingen. Bel 0646 21816 of mail voor de mogelijkheden.

Teaminschrijving en voor organisaties
Wil je een besloten workshop, dus alleen met jouw team of andere collega’s? Online kan dat voor maximaal 5 personen. Offline kan de groep iets groter zijn: maximaal 8.

Investering online: € 395 per sessie per team incl. persoonlijke intake/voortgang, werkboek en Gouden Bord van Geluk per deelnemer, excl. btw.

Investering offline: € 595 per sessie per team incl. persoonlijke intake/voortgang, werkboek en Gouden Bord van Geluk per deelnemer, excl. btw, reistijd en -kosten en facilitaire kosten.

De intake is nodig om inzicht te krijgen in ieders voorkennis over geluk en zaken die spelen binnen het team en/of organisatie. Bij vervolgworkshops wordt iedere deelnemer voorafgaand aan de volgende sessie gebeld om de persoonlijke voortgang te bespreken. Ook persoonlijke vragen worden beantwoord.

Iedere workshop sluit daardoor goed aan bij ieders verwachtingen en de organisatie.

Level 2: je hebt al diverse dingen geprobeerd om je beter te voelen.
Je bent je bewust dat je dingen doet die niet goed voor jou en/of anderen zijn. En dat er meer uit het leven en/of je organisatie te halen is. Je wilt het graag beter, maar HOE? Je hebt hierover al wel wat gelezen, wellicht workshops gevolgd en het een en ander uitgeprobeerd. Het heeft je misschien al wel wat opgeleverd, maar niet voldoende om iedere ochtend blij en fit op te staan. Wil jij en/of de mensen om je heen DUURZAAM blijer maken? Schrijf dan in voor dit level.

De condities zijn hetzelfde als bij level 1.

Level 3: je coacht en ondersteunt mensen als zelfstandige of als manager
Je coacht en ondersteunt mensen die zich beter willen voelen en meer uit zichzelf willen halen. Als zelfstandige of als manager. Je hebt al een hele rugzak vol tools en tips. Je gelooft in de kracht van eenvoud en wilt de KISS WELL-methode en het Gouden Bord van Geluk wellicht zelf inzetten in jouw praktijk. Schrijf dan in voor dit level.

Om de KISS WELL-methode en de bijbehorende materialen te gebruiken kun je een licentie afsluiten. Voor de workshops zelf, investeer je € 150 per sessie excl. btw, inclusief het Gouden Bord van Geluk en het werkboek.

Verdiepingsworkshops

Op basis van de introductieworkshops bekijken we samen waar nog meer aandacht en verdieping nodig is en pakken we zaken op waar je niet blij van wordt. We gaan ideeën ontwikkelen hoe het beter kan en maken een actieplan op basis van de vijf geluksgebieden: waarom, wie, wat, hoe en waar + wanneer. De verdiepingsworkshops zijn altijd maatwerk. Coronatarief: € 75 per uur voor de voorbereiding, maatwerk en workshop.

Met hartelijke groet,

Alexandra Augustijn
Ontwikkelaar – Motivator – Schrijver
De Gelukseconomie

GELUK vergroten – communiceren – organiseren

0646 21 8161
info@sympassion.com

Parkweg 4 | 5282 SM Boxtel