Go for Passion in Noord-Brabant

PASSIE VERGROTEN IS PROBLEMEN VERKLEINEN

DROOM

Een gelukseconomie; een samenleving waar welzijn centraal staat en mensen met passie leven en werken. Geluk is passie – liefde – voelen voor alles en iedereen waar je blij van wordt.

WAAROM?

Bij veel mensen en dus ook in organisaties is de passie (grotendeels) weg. Zonder passie functioneer je minder goed en ben je minder vitaal, sociaal, innovatief en productief. Je zorgt niet goed voor jezelf én anderen. Dat leidt tot grote individuele en ook maatschappelijke problemen zoals ziekte, passiviteit,  agressie en verslaving. Met meer passie lossen veel problemen organisch op. Wie meer met passie doet én wordt bejegend, heeft bijvoorbeeld minder behoefte aan genotsmiddelen. Met passie haal je het beste uit jezelf, denk je in kansen en mogelijkheden en ga je de verbinding aan met anderen.

OPLOSSING

Breng de passie in mensen terug. Hiertoe hebben wij een methode ontwikkeld: de KISS GELUK-methode. Keep It Smart & Simpel. De methode bestaat uit drie Simpele stappen en één Slim bord: het Gouden Bord van Geluk. Met deze methode:

  • word je bewust waar je blij en minder blij van wordt
  • ontwikkel je ideeën hoe het beter kan
  • zet jij je ideeën om in acties

Door alles wat je bedenkt en doet te visualiseren op het Gouden Bord van Geluk krijg je een goed beeld van waar jouw passies zitten en hoe je meer passie kunt ervaren en creëren. Passie kun je op vijf gebieden ervaren: in jezelf (gedachten), met en door anderen, activiteiten, manieren en plekken. Dit is de Gouden Cirkel van Geluk.

VOOR WIE BEDOELD?

Wij geloven dat de KISS GELUK-methode voor iedereen van toegevoegde waarde is en mensen in beweging brengt. Van jongeren die vastlopen tot senioren die nog zinvol bezig willen zijn. En van directies die hun missie en visie willen bepalen tot werknemers die niet lekker functioneren. Het draait steeds om één simpele vraag: waar word ik blij van? Daarom willen wij deze methode toegankelijk maken voor iedereen.  

WAT HEBBEN WIJ NODIG?

  • mensen/organisaties die het Gouden Bord van Geluk willen uittesten op grotere schaal.
  • methode om de effecten van de KISS GELUK-methode te meten.
  • mensen die meedenken over hoe we deze methode laagdrempelig kunnen aanbieden.
  • partners die deze methode omarmen, promoten en anderen hierin wegwijs maken.
  • financieringsmogelijkheden.   

Hoe mooi zou het zijn wanneer we overal in Noord-Brabant meer passie ervaren én creëren? Wij zijn ervan overtuigd dat het leven er dan voor iedereen veel beter uitziet! Wie wil er samenwerken aan meer passie in Noord-Brabant? Neem contact met ons op!

Hartelijke groet,

Alexandra Augustijn
Founder Sympassion
Schrijver ‘De Gelukseconomie
Geluksmarketeer met ideeën waar je blij van wordt

0646 21 8161
info@sympassion.com
Parkweg 4 in Boxtel

SYMPATHIEK ONDERNEMEN MET PASSIE
Sympassion is initiatiefnemer van feels good ART, de Beweging van Geluk en Go for Passion, partner van de Dutch Happiness Week en lid van het platform Werkgeluk in Noord-Brabant. Ons doel: van Noord-Brabant de gelukkigste provincie van het land te maken.