Gratis gelukshandboek

Naast het verwoorden van jouw kracht, missie, visie, etc. schrijf ik ook een gelukshandboek voor het bedrijfsleven.

Waarom een gelukshandboek?

Er bestaat nog geen praktisch handboek voor het bedrijfsleven om geluk integraal te bevorderen. Het handboek zoomt in op de 7 geluksprincipes en staat vol kennis, tools, tips, ideeën en sprekende praktijkvoorbeelden. Het doel: geluk bevorderen in alles wat een organisatie doet, zegt en uitstraalt.

Jouw organisatie ook in het gelukshandboek?

Waar word jij in jouw organisatie blij van? Jouw mooie voorbeelden neem ik graag mee in het gelukshandboek voor organisaties dat ik aan het schrijven ben. Dat kan van alles zijn zoals de wijze waarop jullie georganiseerd zijn, producten maken, service verlenen, de omgeving en werkplekken hebben ingericht, met elkaar en klanten omgaan, relaties versterken, elkaar inspireren, co-creaties aangaan, waardering tonen, communiceren, teambuilding vergroten, vitaliteit bevorderen, etc.

Mensen zijn de organisatie

Een organisatie is niets anders dan een verzameling mensen die samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel. Bedrijven, overheid- en non-profitorganisaties, coöperaties, verenigingen en zelfs gezinnen kun je zien als organisaties. Het boek is dus niet alleen zakelijk ook privé interessant.

Gratis gelukshandboek

Heb je een of meer voorbeelden van geluk bevorderen in jouw organisatie? Bel 0646 218161 of mail mij voor een telefonisch interview of afspraak. Als dank ontvang je een gratis exemplaar van het boek. Het uitgewerkte interview mag je tevens gebruiken in je eigen communicatie. Zo kunnen we elkaar helpen en groeien en bloeien we allemaal.