Grote invloed kunst op geluk

Met kunst realiseer je maar liefs vijfvoudige winst:

  1. Financieel: kunst vergroot de aantrekkingskracht
  2. Sociaal: kunst stimuleert de dialoog
  3. Vitaal: kunst verbetert het humeur en de gezondheid
  4. Innovatief: kunst vergroot het denkvermogen
  5. Maatschappelijk: kunst draagt bij aan een sympathiek imago.

Dat is niet alleen onze eigen ervaring en de ervaring van onze klanten. Er is ook wetenschappelijk bewijs dat kunst mensen in beweging brengt en aantrekt. Doe daarom meer met kunst!

Honderden kunstwerken en toepassingen

Kunst kun je op allerlei manieren toepassen zoals op (terras)tafels, wenskaarten, placemats, behang, vloertegels, lampen en nog veel meer. We werken met bijzondere kunstenaars en hebben honderden kunstwerken in ons bestand. Abstracte kunstNaïeve kunst, Cobra stijl kunst, kunst met bloemen, botenmensen, dieren en landschappen. Hollandse kunst. Spirituele kunst. Kunst van steden en dorpen.

Nog meer impact

Voor nog meer impact kun je inspirerende teksten toevoegen. Bijvoorbeeld van beroemdheden en wereldverbeteraars zoals Aristoteles, Albert Einstein, Nelson Mandela en Stephen Covey.

Bijzondere kunstenaars

Onze kunstenaars zijn bijzonder omdat ze ondanks een lichamelijke, verstandelijke of psychische handicap, ziekte of andere zware tegenslag inspirerende kunstwerken maken. Kunstwerken die mensen tot nadenken aanzetten, blij maken, motiveren, activeren en verbinden. Kunstwerken van betekenis! De kunstenaars voelen zich erkend en blij wanneer je meer doet met hun kunst. Zij krijgen bovendien eerlijk betaald voor het gebruik van hun kunstwerk. 50% van de nettowinst komt ten goede aan hen. En dat voelt goed voor álle partijen! Daarom heet onze kunst: feels good art! 

Geluk houdt nooit op

Geluk is een proces dat nooit ophoudt.
Van nature hebben we de neigingom terug te vallen in oude, minder goede gewoonten. Daarom is het zinvol om met regelmaat geattendeerd te worden op waar het werkelijk om gaat: je innerlijke werkelijkheid. Waar je dus intrinsiek door gemotiveerd en gelukkig van wordt. Met kunst en citaten hoop ik je te blijven inspireren en te activeren de dingen te blijven doen en zeggen die bijdragen aan geluk! Van jezelf en anderen. Je draagt ook bij aan het geluk van de kunstenaars. Zij voelen zich erkend en worden ook gestimuleerd in hun zelfontplooiing. Happiness4all!

Op elk formaat en materiaal en met elk kunstwerk

Met feels good art kun je werkelijk alle kanten uit. Feels good art is op tal van manieren al toegepast: op behang, tafels, muren, vloeren, deuren, stoelen, banken, lampen, paraplu’s, serviesgoed, papieren bekertjes, zeildoek, koekblikken, etiketten, verpakkingen en natuurlijk op wens- en kerstkaarten. Er is heel veel mogelijk. Op elk formaat en materiaal en met elk kunstwerk naar wens. Alles is maatwerk. En dus wordt alles speciaal voor jou ontwikkeld. Zo kunnen we de kunstwerken, citaten en toepassingen kiezen die jou en jouw stakeholders het meest aanspreken. Meer weten? Neem een kijkje op www.feelsgoodart.nl, mail info@sympassion.com of bel mij op 0646 218161.