kernwaarden

Mensen maken (of breken) je organisatie. Wat zijn de ambities en drijfveren van de meeste mensen in jouw organisatie? Waarom doen ze de dingen die ze doen? Wat drijft ze? Wat maakt ze gelukkig? Kortom, wat zijn hun kernwaarden? Want kernwaarden zijn de drijfveren die het waarom van hun handelen verklaren. Kernwaarden bepalen ook de identiteit van je organisatie; zoals de organisatie in de praktijk is. Hieruit moet jullie kracht blijken! En daarmee kan jouw organisatie naar buiten treden; zich profileren!

proef het verschil

Organisaties met veel medewerkers die gedreven worden door de kernwaarden groei en ontwikkeling hebben een andere uitstraling dan organisaties met de kernwaarden rust en zorgzaamheid. Proef je het verschil? Wat zijn jullie kernwaarden? Wat is jullie kracht?

iedereen maakt eigen keuzes

Mensen maken keuzes op basis van hun kernwaarden; wat hen gelukkig maakt. Mensen voelen zich van nature meer verbonden met mensen en organisaties die min of meer dezelfde kernwaarden hebben. Daarom zal jouw organisatie duidelijk moeten aangeven wat jullie kernwaarden zijn. Zo trek je cliënten én medewerkers aan die het best bij jouw organisatie passen. Daar wordt iederéén gelukkiger van. Sharing happiness!