krachtig uitdragen

Om intern richting te geven aan je medewerkers en in de markt je herkenbaarheid en zichtbaarheid te vergroten, zal de gewenste identiteit breed en krachtig moeten worden uitgedragen. Door alle medewerkers, maar ook door alles wat in relatie wordt gebracht met je organisatie: jullie producten en diensten, gebouwen, (vracht)auto’s, online en offline communicatiemiddelen, berichten in de media, bijdragen aan maatschappelijke activiteiten en financiële prestaties.

customer journey

Klanten gaan vaak door een heel proces – de ‘customer journey’ –  voordat ze uiteindelijk voor jouw organisatie kiezen. Ik breng de customer journey, samen met jullie, in kaart. Het wordt dan ook duidelijk welke media favoriet zijn bij jouw klanten en welke marketing-en communicatiemiddelen we wanneer, waar, door wie en op welke wijze het beste kunnen inzetten.

consistent en congruent

Hoe meer alles wat we van je organisatie zien, horen en ervaren congruent is aan wat je kunt waarmaken, hoe geloofwaardiger, authentieker en krachtiger jullie overkomen. De reputatie en het imago komen dan overeen met de identiteit. Dát versterkt jullie marktpositie! Om dit voor elkaar te krijgen, is een integrale aanpak nodig waarin alles met elkaar verbonden wordt en één uitstraling heeft. What you see (and hear & feel) is what you get. De kracht zit hem verder in de consistente herhaling.

creatieve ideeën

Naast het realiseren van reguliere communicatiemiddelen denk ik ook graag out-of-the-box mee en breng ik je op creatieve ideeën. Zo kun je bijvoorbeeld je autoriteit op jouw vakgebied laten zien door een prijs te initiëren. Zelf was ik betrokken als projectmanager bij de Nationale Klantgerichtheidsprijs en de Nationale Renovatie Prijs (2 keer). Prijzen brengen over het algemeen je (potentiële) klanten in beweging, genereren veel free publicity en vergroten je naams- en inhoudsbekendheid.