Kunstparaplu gemeente Beek

Met voldoening kijken wij terug op de paraplu die wij samen hebben ontwikkeld met de gemeente Beek en Daelzicht atelier Ut Atteljee in Beek. Burgemeester Christine van Basten van de gemeente Beek overhandigde de feels good art paraplu aan kunstenaar Sacha Friedman. Geluksmoment!  Christine van Basten: “Ik vind het heel bijzonder om deze paraplu uit te reiken als relatiegeschenk. Ik ben er trots op. Nu ken ik ook de kunstenaar. Dat maakt mijn verhaal compleet!”

Sacha maakte de kunst bij Daelzicht atelier Ut Atteljee in Beek. De gemeente heeft 500 paraplu’s gekocht als relatiegeschenk. Het kunstwerk is in opdracht van de gemeente Beek gemaakt en hangt in het gemeentehuis. Met een beetje creativiteit kun je een tweedimensionaal kunstwerk op een paraplu plaatsen. En het mooie is: als het regent, word je door het kunstwerk opgevrolijkt.

We hebben inmiddels voor verschillende opdrachtgevers een paraplu mogen maken. Het is iedere keer weer fantastisch om te zien hoe zowel de opdrachtgevers als de kunstenaars, hun familie en begeleiders trots zijn op het resultaat! Happiness4all!