Toepassen

Kennis wordt pas wijsheid wanneer je het toepast. In het boek ‘De Gelukseconomie‘ staat heel veel kennis over de effecten en het toepassen van geluk. Je krijgt in het boek 79 opdrachten om kennis direct in de praktijk te brengen. Hoe goed je ook iets toepast, we zijn allemaal gewoontedieren. We vallen snel terug in oude gewoontepatronen. Daarom is het zinvol om jezelf en de mensen om je heen te blijven attenderen op waar het omgaat: geluk bevorderen. Een van de manieren die je in het boek ‘De Gelukseconomie‘ tegenkomt, is het gebruik van kunst. Kunst inspireert, motiveert en activeert. Op kunstwerken kun je ook prikkelende citaten van wereldverbeteraars zoals Nelson Mandela toevoegen. 

Nog meer toepassingen
Kunst kun je op veel manieren toepassen. Van reproductie op diverse materialen – papier, canvas, hout, aluminium, glas – tot (terras)tafels, kaartjes, placemats, behang, tafel- en vloerkleden, lampenkappen, papieren bekertjes en nog veel meer. Ook communicatiemiddelen zoals websites kun je illustreren met kunst. Kunst voegt iets toe. Kunst maakt je blij en stimuleert je brein. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek

Kunst en tekst versterken elkaar
Citaten van onder andere filosofen, wetenschappers en wereldverbeteraars verwoorden soms kernachtig waar het bij geluk om draait. Wanneer je je eigen geluk wilt bevorderen en dat van anderen is het zinvol om regelmatig herinnerd te worden waar het om gaat. Teksten zoals citaten helpen hierbij. Kunst en tekst versterken elkaar. 

feels good ART

In samenwerking met diverse zorgorganisaties en individuele kunstenaars hebben wij een concept ontwikkeld: feels good ART. Vrolijke kunst, die gemaakt is door mensen met een handicap of ziekte, wordt toegepast op producten. Het doel: toegevoegde waarde creëren en wederkerig geluk bevorderen. De kunstenaars of het atelier krijgen van ieder verkocht product met hun kunst een deel van de opbrengst. Feels good!

Honderden kunstwerken

We hebben honderden kunstwerken in ons bestand. Abstracte kunstNaïeve kunst, Cobra stijl kunst, kunst met bloemen, botenmensen, dieren en landschappen. Hollandse kunst. Spirituele kunst. Kunst van steden en dorpen. Je favoriete kunstwerk gevonden, maar liever in andere kleuren? Onze vormgevers passen het kunstwerk graag voor je aan. De kunstenaars zelf maken verder ook kunst in opdracht. Kijk op www.feelsgoodart.nl voor ideeën, mail, of bel 0646 218161. 

.

 

.