Over mij

Uit eigen ervaring weet ik hoe slecht je je kunt voelen… en hoeveel BETER het kan. Na een periode van psychische en lichamelijke klachten, een burn-out, een verslaving en een chronische ziekte ME/CVS, voel ik me VITALER – fitter, energieker én gelukkiger – dan ooit. Hoe ik dat gedaan heb …

KIEZEN VOOR GOED EN GEZOND

Door veel te lezen, therapieën en workshops te volgen en met (ervarings) deskundigen te spreken, ben ik steeds meer gaan geloven in mijn eigen HERSTELLEND VERMOGEN en KEUZES gaan maken die GOED voelen en mij van binnenuit – INTRINSIEKMOTIVEREN en ENERGIE geven.

IK zorg nu GOED voor mezelf door mindful – met aandacht – alleen of samen met mijn naasten GEZOND te eten, lekker buiten te zijn, te bewegen, GOED te slapen, te relaxen en te doen wat ik leuk vindt. Ik heb mijn LEVENSKRACHT hervonden. Ik KIES nu bewust wat GOED en GEZOND voor mij is. En het mooie is: daardoor kan ik veel meer voor anderen betekenen. Mijn MISSIE is zoveel mogelijk mensen inspireren en ondersteunen VITALER te worden. Ook jij bent het waard om VITALER te worden. Het maakt je LEVEN zoveel BETER. Dat gun ik iedereen!

DELEN is VITALITEIT vergroten

In 2008 begon ik met SYMPASSION. Ik deelde mijn inzichten met anderen en ondersteunde ze bij het hervinden van wat hen INTRINSIEK MOTIVEERDEN; waar ze PASSIE voor voelden en BLIJ van werden. Ik merkte dat ik en degenen die ik begeleidde hier veel VOLDOENING en ENERGIE uithaalden en steeds VITALER werden. Aangemoedigd door mijn coachees besloot ik hierover in 2018 een boek te schrijven: ‘De Gelukseconomie’.

Daarnaast heb ik de geaccrediteerd HBO opleiding tot LEEFSTIJLcoach afgerond en coach ik met veel PASSIE en INTERESSE mensen individueel en in organisaties naar meer VITALITEIT. Eerder deed ik de Hogere Hotelschool in Maastricht en werkte ik als eventmanager, hogeschool docent events en marketing- en communicatieadviseur voor een gemeente en diverse bedrijven zoals Daily Fresh Food, een producent van gezond eten voor iedereen die zorg nodig heeft. Welzijn vergroten zit in mijn bloed.

IK HOUD VAN MENSEN

Ik heb met veel verschillende mensen gewerkt: van minister tot kinderen uit sloppenwijken. Ik houd van mensen en gun iedereen een GOED EN GEZOND leven. Waar droom jij van en hoe kan ik je hierbij ondersteunen? Ik ben ontwikkelings- en resultaatgericht, open en integer. Ik coach je doelgericht met de door jou gewenste situatie in zicht. En… alles wat jij mij vertelt, blijft tussen ons. Hervindt je PASSIES en ga een GOED EN GEZOND leven leven waar je van houdt! Als je het kunt dromen, kun je het ook bereiken. Kan niet, bestaat niet!

Iedereen is welkom!

Ik geloof dat niemand niet GEMOTIVEERD is. Iedereen is ergens intrinsiek GEMOTIVEERD voor. Je kunt je alleen niet bewust zijn van wat en wie jou ENERGIE geven en daardoor dingen doen en relaties aangaan die niet GOED EN GEZOND zijn. Dat kost ENERGIE en leidt tot allerlei fysieke en mentale klachten en erger. Ik vind het een voorrecht om je – wie je ook bent – te ondersteunen in het vinden van je INTRINSIEKE MOTIVATIE en je te ondersteunen GEZONDER TE LEVEN.

De afgelopen 3,5 jaar heb ik in Thailand gewoond en kinderen uit de sloppenwijken geholpen hun INTRINSIEKE MOTIVATIE te vinden en VITALER te worden. Wat je situatie ook is, iedereen heeft de keuze om te blijven hangen in een ongezonde, onbevredigende situatie of te kiezen voor een LEVEN waar je BLIJER en VITALER van wordt. Kan niet bestaat. Als je het kunt DROMEN, kun je het ook gaan doen. Ook jij kunt worden wie je wilt zijn. Ik help je graag stap voor stap jouw DROMEN te realiseren. Je bent van harte welkom contact met mij op te nemen. Heb je overgewicht dan kan dat – onder bepaalde voorwarden – zelfs helemaal gratis.

Vanaf september 2024 ga ik de Gecombineerde Leefstijlinterventie ‘CooL’ geven. Dit programma wordt volledig door je zorgverzekering betaald bij overgewicht en bepaalde voorwaarden. Daarnaast coach ik mensen individueel en in organisaties, geef ik wandelcoaching en organiseer ik natuurwandelingen. Meer weten? Neem contact met mij op.