wie?

Natuurlijk willen we allemaal geld verdienen. Geld is nodig om leuk te kunnen leven. Maar geld alleen maakt niet gelukkig. Wat wel gelukkig maakt, is:

  • er toe doen
  • van betekenis zijn voor anderen
  • bijdragen aan een betere wereld

Daarom werk ik alleen voor organisaties die verder kijken dan hun eigen belang. Organisaties waar mensen centraal staan. Zorg- en welzijnsorganisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven. Organisaties die begrijpen dat mensen het verschil maken. Want mensen maken (of breken) je organisatie.

maatschappelijk betrokken ondernemen; daar kom je verder mee!

Maatschappelijk betrokken ondernemen; daar kom je verder mee! Uit diverse onderzoeken blijkt dat maatschappelijk betrokken organisaties het beter doen, dan minder betrokken organisaties. De overheid en steeds meer bedrijven stellen niet voor niets social return als eis bij aanbestedingen. Met sympathiek ondernemen vergroot je dus je marktkansen.

wat je ook doet, wees authentiek!

Je kunt op verschillende manieren uiting geven aan je maatschappelijke betrokkenheid. Wat je ook doet, wees authentiek! Doe de dingen die bij jou en je organisatie passen. Doe niets met gehandicapten wanneer je er geen gevoel bij hebt. Ook met kunst, cultuur en sport kun je je maatschappelijke betrokkenheid uiten. Wat je doet, moet uit het hart komen.

Ik help je graag vorm en inhoud te geven aan maatschappelijke betrokkenheid. Maatschappelijk betrokken ondernemen is leuk en inspirerend. Het levert je bovendien nog meer betrokkenheid intern en geweldige PR-mogelijkheden op. Tenminste wanneer je je maatschappelijke betrokkenheid ook visualiseert. Dat kan bijvoorbeeld op de volgende manier:

art

Kopie  van SFPh120420130556feels good art is kunst die gemaakt is door kunstenaars met een handicap of ziekte. De kunst wordt veelal als dagbesteding en therapie gemaakt binnen zorgorganisaties zoals Daelzicht, Pergamijn, de KoraalGroep, PSW, de MeanderGroep en Mensana in Limburg. Deze kunst kun je integreren in je communicatiestrategie. Als illustratie én inspiratie. Voor meer kleur en warmte. Op websites, koffiekopjes en relatiegeschenken, in brochures en in de aankleding van jullie kantoor en evenementen. Zo kun je jullie maatschappelijke betrokkenheid laten zien, voelen en ervaren. En maak je ook de kunstenaars gelukkig! Ze zijn trots wanneer hun kunstwerk wordt uitgekozen. Dat vergroot tevens hun zelfvertrouwen én welzijn. Feels good art is een initiatief van Stichting feels good. Deze stichting zet zich in voor het welzijn en de ontwikkeling van mensen met een handicap of chronische ziekte. Sympassion is partner van deze stichting.