SYMPATHIEK

 

 

Ik word enthousiast van organisaties die verder kijken dan hun eigen resultaten.

People + Planet = Profit voor iederéén! Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen wordt steeds meer de norm. Waarom? Omdat maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen goed is voor mensen, goed is voor onze aarde en goed is voor organisaties. Steeds meer mensen – klanten én medewerkers – geven de voorkeur aan organisaties met een goed verhaal. Organisaties die bijdragen aan een betere wereld. Intern door mensen de ruimte en de verantwoordelijkheid te geven het beste en mooiste uit zichzelf te halen. Extern door zich in te zetten voor de omgeving, duurzaamheid en maatschappelijke doelen.

stichting feels good

feelsgoodartVanuit mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid heb ik Stichting Feels Good opgezet. Samen met professor dr. Hans van Mierlo van de Universiteit Maastricht en Lou Fredrix, directeur van Trigos Support. Stichting Feels Good wil bijdragen aan het welbevinden en de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een handicap of ziekte. Hoe? Door ze te helpen hun kracht uit te dragen en toe te passen.

feels good art

In samenwerking met verschillende zorgorganisaties heb ik Feels Good Art ontwikkeld. Kunst, die door cliënten is gemaakt, wordt toegevoegd aan (communicatie) producten. Hierdoor neemt de eigenwaarde van de kunstenaars toe. Het zorgt tevens voor extra inkomsten en grotere zichtbaarheid van de zorgorganisaties. En bedrijven kunnen zich op een aantrekkelijke manier maatschappelijk betrokken profileren. Iedereen happy. Sharing happiness!

marktkansen vergroten?

Met maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen vergroot je je marktkansen. De overheid, maar ook steeds meer bedrijven doen immers het liefst zaken met maatschappelijk verantwoord en betrokken bedrijven. Organisaties die bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. Social Return! Niet alleen een voorwaarde bij veel aanbestedingen. Het geeft je ook een goed gevoel; en dát straal je uit! Feels good.