focus op je doelgroep

wil jij meer blije, terugkomende klanten?

Onbekend maakt nog steeds onbemind. Daarom is het belangrijk dat je allereerst de markt laat weten wie je bent en wat je voor wie kunt betekenen. Maar dat is niet voldoende. Je zult mensen ook enthousiast moeten maken én moeten activeren contact met je op te nemen. Hoe doe je dat?

zij zijn groot en ik ben klein

De markt is groot. En in die markt wordt héél veel gecommuniceerd. Dagelijks krijg je duizenden reclameboodschappen te verwerken. Denk aan alles wat je hoort en ziet via mail, radio, tv, internet, telefoon, post, krant, magazines maar ook buiten (reclameborden), in winkels en gebouwen en op bussen, treinen, auto’s. Ieder logo, iedere merknaam en iedere uiting over een product of een dienst is een vorm van marketingcommunicatie. Grote reuzen zoals Unilever besteden jaarlijks meer dan 200 miljoen aan reclame. Daar kun je niet tegenop. Wat kun je wel? Slim zijn!

focussen!

Focussen betekent slimme keuzes maken. Waar liggen voor jouw bedrijf de meeste marktkansen? Door te focussen op specifieke doelgroepen kun je meer bereiken met minder geld. Spreekt dat je aan? Kom dan naar mijn workshop ‘Focus op je doelgroep’.

resultaten

Na deze workshop weet je hoe je meer blije, terugkomende klanten kunt krijgen. Klanten die tevens positief over je bedrijf gaan rondpraten. Je krijgt inzicht in:

  • jouw meest kansrijke doelgroepen;
  • wat deze willen en hoe je ze kunt bereiken
  • de kracht van jouw organisatie;
  • hoe jij je kunt onderscheiden en klanten aan je organisatie kunt binden;
  • de centrale boodschap in je communicatie;
  • de gewenste uitstraling van je communicatie;
  • welke communicatiemiddelen je het beste kunt inzetten en op welke wijze;
  • hoe je je organisatie authentiek en effectief kunt presenteren;
  • hoe je de vindbaarheid en zichtbaarheid van je website kunt vergroten;
  • hoe je aan publiciteit in de media komt.

Kortom, hoe zorg je ervoor dat (potentiële) klanten als eerste aan jou denken.

investering 

De workshop is een investering in de toekomst. Met de antwoorden op zak kun je effectiever de markt benaderen en krijg je meer klanten die bij jou passen. Wie wordt daar niet blij van? De kosten voor een workshop zijn € 995,– excl. btw en locatie- en cateringkosten. Aan de workshop kunnen 4 mensen uit je organisatie meedoen. De workshop bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur.  Heb je een kleine organisatie en wil je alleen komen? Ik organiseer ook workshops met een open inschrijving. Kosten: € 350 per persoon.

aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@sympassion.com of te bellen naar 0646 218161.