Passie grote drijfveer in succesvolle organisaties

Mensen veranderen, wensen en behoeften veranderen. Ook de overheid verandert. De transitie van een verzorgingsstaat naar een participatiemaatschappij is in volle gang. De overheid wil meer aan de markt zelf over gelaten. Een terugtrekkende overheid biedt organisaties, die inspelen op de vraag in de markt en die willen samenwerken, nieuwe marktkansen.

KRACHTIG SAMENWERKEN

Mensen en organisaties hebben elkaar nodig. Niemand heeft alle wijsheid in pacht. Daarom is het belangrijk om elkaars kracht te kennen. Wat is de kracht van jouw organisatie? En welke mensen en organisaties heb je nodig om nog beter in te kunnen spelen op de vraag in de markt? Focus je op je eigen kracht en maak gebruik van de kracht van anderen. Krachtig samenwerken.

PASSIE

Passie is de grote drijfveer van succesvolle mensen en organisaties. Mensen met passie zijn enthousiast en betrokken, voelen zich verantwoordelijk, doen net dat stapje meer en inspireren anderen. Passie komt van binnenuit. Ik denk niet dat mensen gepassioneerd raken door een hogere omzet. Wel door samen te werken en doelen te bereiken. Iedereen in zijn of haar kracht. Met passie wordt samenwerken een feest! En vergroot je je marktkansen!