GOED ORGANISEREN

Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht organiseerde ik diverse projecten en evenementen. Wat ik organiseer, klopt van A tot Z. Ik sta bekend om mijn creatieve ideeën en punctuele organisatie. Ik maak bij voorkeur gebruik van de scrummethode. Waarom? Niemand heeft alle wijsheid in pacht. Ik geloof dat de beste ideeën in brainstormsessies ontstaan. Ik werk graag samen en geloof in regelmatige reflectie en bijstelling.

Enkele voorbeelden

  • Organisatie project en symposium Nationale Klantgerichtheidsprijs.
  • Organisatie project en symposia Nationale Renovatie Prijs. Uitreiking door toenmalig minister Johan Remkes.
  • Inspiratiedagen voor onder andere General Motors.
  • Diverse openingen van parkeergarages van Q-Park en het hoofdkantoor van Libertel (nu Vodafone).
  • Informatie- en inspraakbijeenkomsten gemeente Maasbracht (nu Maasgouw).
  • Beursdeelname Daily Fresh Food op de Zorgtotaalbeurs in de Jaarbeurs.