Working together On Well-being. WOW!

Sympassion bouwt aan een netwerk van sympathieke ondernemers die met passie samen willen werken aan meer welzijn in de wereld. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Bouwen we aan meer welzijn van mensen, dan is onder andere een gezonder leefmilieu nodig. Hierdoor neemt het welzijn van ieder organisme toe. WOW!

Onze missie
Samenwerken aan het vergroten van welzijn van mensen individueel, in organisaties en in samenlevingen door bewustmaking en ondersteuning,

Onze visie
Er is geen mens op aarde te vinden die geen welzijn wil. Alles en iedereen functioneert beter met meer welzijn. Toch denken en doen we van alles dat welzijn niet verhoogt, eerder verlaagt. Buiten de negatieve effecten van onze eigen gedachten en gedrag hebben ongezonde en milieuverontreinigende producten, plekken en processen een negatieve impact op ons welzijn. De gevolgen bij mensen: stress, vermoeidheid, depressie, burn-out, ziekte. De gevolgen bij organisaties: weinig bevlogen medewerkers en tevreden terugkomende klanten, groot ziekteverzuim en verloop, milieuclaims, slecht imago. De gevolgen in samenlevingen: druk op zorg en uitkeringen, agressie, overlast, minder maatschappelijk verantwoord en betrokken gedrag.

Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bewustmaken van de gevolgen van minder welzijn en ondersteunen in welzijn te vergroten in hun eigen leven, in organisaties en in samenlevingen.

Bouw je met ons mee aan meer welzijn? Working together on Well-being = WOW!

mail wow@sympassion.com of bel:
+31 (0)640 368513 (Loes Vialle)
+31 (0)646 218161 | +66 (0)962 65 3501 (Alexandra Augustijn)

Sympassion is ruim 10 jaar geleden opgericht door Alexandra Augustijn. Het bedrijf van Loes Vialle heet AvilyZ (bijenkorf), een metafoor voor een plek waar perfect wordt samengewerkt door optimaal gebruik te maken van elkaars talenten en samen te excelleren. We hebben onze ervaring en kennis gebundeld en laten je inzien dat welzijn vergroten niet ingewikkeld is. Je kunt er direct mee beginnen. Hierin ondersteunen we je met workshops, tools en persoonlijk advies. Wat is onze achtergrond?

Loes Vialle
Loes heeft als Organization & Leadership Architect mede de basis voor de organisatie van ASML ontworpen en in praktijk gebracht. ASML is in 2020 door MT uitgeroepen tot beste bedrijf van Nederland. Loes ontwierp eerder het Beeffective® programma. Bij de TU Eindhoven – waar onder andere managers, ontwikkelaars en visionairs van de toekomst worden opgeleid – geeft ze onder andere trainingen persoonlijke ontwikkeling.

Alexandra Augustijn
Alexandra constateerde als marketingmanager dat niet alleen mensen zelf, ook organisaties grote invloed hebben op het welzijnsniveau van mensen. Hoe meer organisaties bijdragen aan welzijn, hoe aantrekkelijker en succesvoller de organisatie wordt. Ze deed onderzoek naar de principes die welzijn vergroten en hoe je deze kunt toepassen in je eigen leven, in je organisatie en in de samenleving als geheel. Hierover schreef ze het boek: De Gelukseconomie. Dit boek is vooralsnog in het Nederlands. Er wordt gewerkt aan een e-book in andere talen.

Geluks- of welzijnseconomie
De economie is gebaseerd op vraag en aanbod. Vragen we om meer welzijn, dan ontstaat er meer aanbod dat welzijn vergroot en groeien we naar een geluks-of welzijnseconomie. Onze oproep aan jou: zet welzijn centraal in wat je vraagt en aanbiedt.

Meer weten?
Mail, bel of app ons voor het maken van een afspraak voor persoonlijk advies en/of WOW-workshops. De workshops kun je individueel, met je team of je hele organisatie volgen in het Nederlands en in het Engels. Ze worden wereldwijd online en als het weer kan offline gegeven. Wil je WOW-trainer worden en/of jouw WOW-ervaringen delen met ons en de wereld? Neem dan ook contact met ons op.

wow@sympassion.com
+31 (0)640 368513 (Loes Vialle)
+31 (0)646 218161 | +66 (0)962 65 3501 (Alexandra Augustijn)