SYMPATHIEK LEVEN EN WERKEN

Delen is geluk vermenigvuldigen...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sympassion staat voor sympathiek ondernemen met passie. Sympassion is ruim 10 jaar geleden opgericht door Alexandra Augustijn.

Liefde is Passie én Sympathiek
Alexandra: “Ik studeerde af in marketing aan de Hoge Hotelschool. Met 30 jaar ervaring in gastvrijheids-, advies-, docent-, marketing- en communicatierollen en meer dan 50 jaar levenservaring heb ik een brede kijk gekregen op wat mensen duurzaam blij en organisaties succesvol maakt. De kern? LIEFDE! Liefde voor jezelf, anderen, de organisatie waar je werkt, de producten en diensten waaraan je bijdraagt, de manieren die je hanteert, de plekken waar je bent. Hoe meer liefde je voelt, hoe beter alles wordt. Liefde is passie. De liefde vergroten is sympathiek. Daarom heb ik mijn bedrijf Sympassion genoemd.

Waar is de LIEFDE gebleven?
Bij veel mensen en dus ook in organisaties voel ik weinig LIEFDE. Er wordt veel geklaagd, er is weinig échte aandacht, mensen werken op de automatische piloot, raken burn-out of nog erger: doodziek. Waar vind je nog écht LIEFDE voor mensen, producten, processen, PR & communicatie, werkPlekken? Hoe meer je met LIEFDE doet, hoe beter alles gaat. Daarom heb ik LIEFDEvol leiderschap ontwikkeld. Voor organisaties en voor mensen individueel. Ook thuis kun je LIEFDEvol de regie over je eigen leven nemen en je gezinsleden de ruimte te geven hetzelfde te doen.

Wonen & werken in het land van de glimlach
Zo hebben mijn man Rob en ik vanuit ons hart gekozen om een tijdje in Thailand te wonen en te werken. Rob krijgt de grootste uitdaging in zijn leven: de meeste innovatieve en duurzaamste melkzuurfabriek bouwen. Voor mij voelt het ook als een geweldige uitdaging om in het land van de glimlach mensen wereldwijd te inspireren, te stimuleren en te ondersteunen liefdevol leider te worden door te Werken Aan Universeel Welzijn. WAUW!

Beter door gezond & meer liefde
Een aantal jaren terug kreeg ik een burn-out. Deze ging maar niet over. Na veel medisch onderzoek werd de diagnose gesteld: de chronische ziekte CVS/ME. Deze ziekte bleek bij mij helemaal niet chronisch te zijn. Met een gezonde WAUW leef- en werkstijl en de regie over mijn eigen leven en werk te nemen, heb ik nu nergens meer last van. Ik voel me zelfs energieker dan ooit. Dat gun ik jou. Leg je niet neer bij een diagnose of een aangepraat zelfbeeld. Je bent wat je gedachten ervan maken. Wil je vanaf nu positiever denken en doen, dan kan alles – sneller dan je waarschijnlijk denkt – er veel positiever en mooier uitzien. Ik stimuleer en ondersteun je hierin graag. Liefdevol leiderschap kent geen grenzen!”

Met liefdevolle groet,

Alexandra Augustijn
Welzijnsarchitect