Verliefd op Sawadee


Ik wilde Thailand zien en beleven. Sawadee bood een reis aan die perfect aansloot op mijn wensen en behoeften. Eigenlijk heb ik een aversie tegen georganiseerde reizen. Ik organiseer het liefst alles zelf.  Ik was dus behoorlijk sceptisch. Maar mijn man was in Thailand voor werk en ik wilde doordeweeks wat van het land zien. Omdat ik alleen was, koos ik toch voor het gemak van een groep.

Ik had niet gedacht dat ik zo enthousiast kon zijn over een reisorganisatie.

Alles klopte voor mij. Reisleidster Wan heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om er voor iedereen een geweldige reis van te maken. Ze nam ons mee naar de meest authentieke restaurantjes en plekken, liet ons op straat van alles proeven, organiseerde fietstochten en ging overal het gesprek aan met de lokale bevolking.

Ik heb zelden iemand ontmoet die met zoveel passie en enthousiasme een groep van 24 mensen 14 dagen weet te boeien. Wan is een reisleidster uit duizenden!

En dat ik er in het weekend niet was, was ook geen enkel probleem. Ze regelde zelfs het vervoer. Hoe flexibel kun je zijn? Ook het reisgezelschap sprak mij aan. Ik heb er vrienden voor het leven gemaakt.

Mijn verwachtingen zijn op alle fronten overtroffen. Als ik aan Sawadee denk, dan voel ik liefde.