Vitale organisaties

Organisaties zijn het meest gebaat bij leefstijlcoaching

Hoe vitaal zijn jouw medewerkers? Vitale medewerkers zijn meer betrokken, productiever, minder vaak ziek en zetten net dat stapje extra dat voor klanten het verschil maakt.

14% is betrokken

Meer dan de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht en 15% zelfs obesitas. 60% heeft een chronische aandoening zoals kanker, diabetes, artrose en/of een hart- en vaatziekte. Maastricht University heeft berekend dat de totale kosten van overgewicht en obesitas bij volwassenen bijna €11.500 per persoon per jaar zijn. Het grootste gedeelte hiervan heeft betrekking op verminderde productiviteit en vaker en langer ziek zijn. Uit ander onderzoek van onderzoeksbureau Gallup blijkt dat 86% van de medewerkers niet meer doen dan nodig. Ze voelen zich niet of nauwelijks betrokken bij de organisatie en halen weinig energie uit hun werk. 16% – 1 op de 6 – heeft ronduit een hekel aan het werk en de organisatie. Ze reageren zich af door negatief over de organisatie te praten en ondermijnen het management en de prestaties van collega’s.

Hoe betrokken en vitaal zijn jouw medewerkers?

Kan het en wil jij het beter en vitaler in jouw organisatie? Als leefstijl- en motivatiecoach stimuleer en ondersteun ik mensen gezondere en gemotiveerde keuzes te maken. Overgewicht en de meeste ziekten zijn te voorkomen en beter te genezen met een gezondere leefstijl. Wil jij vitalere en meer gemotiveerde medewerkers? Bel of mail me voor een kennismakingsgesprek.