ALLES WORDT BETER MET MEER PASSIE

Delen is geluk vermenigvuldigen...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

WAAROM DOE JIJ WAT JIJ DOET?

WAAROM doe jij wat jij doet? Hoe blij word jij van jouw gedachten, de mensen om je heen, de dingen die je doet, de manieren waarop je denkt en doet en de plekken waar je komt? Thuis, op het werk en in je vrije tijd. Kan het beter? Waar wacht jij dan nog op? Word wakker! WAAROM dingen denken en doen waar je niet blij van wordt? Keep It Smart & Simpel. Geluk vergroten is niet moeilijk. Denk Simpel na en doe de Slimme dingen. Maak kennis met KISS GELUK.

GELD OF GELUK?

Wat is jouw belangrijkste doel in jouw leven? Geld of geluk? Wanneer we allemaal doen waar jij en anderen blij van worden, zien ons leven, organisaties en de wereld er veel beter uit. WAAROM? Wie blij is, heeft een breder gezichtsveld en is daardoor innovatiever, vitaler (leeft gemiddeld 7-10 jaar langer!), socialer en productiever. Je realiseert hierdoor meer kwaliteit, meer betrokkenheid, meer welzijn en meer opbrengsten. Viervoudige meerwaarde voor jezelf, anderen en je organisatie. Hoe creëer je meer waarde? Stap uit je vicieuze cirkel en creëer je eigen Gouden Cirkel van Geluk. KISS GELUK.

WORD WAKKER!

Mijn vader keek met spijt terug op zijn leven op zijn sterfbed. Laat jou niet hetzelfde gebeuren! Ik werd wakker op het sterfbed van mijn vader. Ik realiseerde mij dat ik ook niet blij was met een aantal zaken in mijn leven. Ik besloot andere keuzes te maken. Keuzes waar ik nu nog steeds blij van word. Iedereen maakt iedere dag (on)bewust honderden keuzes variërend van hoe je opstaat tot wanneer en hoe je naar bed gaat. Welke keuzes maak jij? En hoe blij word jij ervan?

Vijf keuzes
Word jij van iets niet blij, dan heb je nog altijd vijf keuzes. Je kunt iets versterken, creëren, afzwakken, stoppen of accepteren. Ik wilde iets creëren dat mensen bewustmaakt van hun geluk en verder helpt om hun geluk en dat van anderen te vergroten. Ik bestudeerde honderden boeken en (wetenschappelijke) onderzoeken, interviewde mensen en onderging workshops, therapieën en events. Ik constateer dat geluk vergroten vaak ingewikkeld wordt gemaakt. Geluk is geen wetenschap maar een ‘way of life’ die draait om één centrale vraag: waar word ik blij van? Mijn inzichten en ervaring deel ik graag met jou. WAAROM? Mijn belangrijkste inzicht: delen is geluk vermenigvuldigen.

Delen is geluk vermenigvuldigen
Delen is geluk vermenigvuldigen. Anderen maken ons het meest gelukkig. Geluk is wederkerig. Jij wordt ook gelukkig van anderen. Hoe gelukkiger we allemaal worden, hoe beter het leven, organisaties en de wereld worden. Wie wil dat niet? WAAROM doen we dan dingen en gebeurt er van alles om ons heen waar we niet blij van worden?

WAAROM KIEST NIET IEDEREEN VOOR GELUK?

Hoe gelukkiger we allemaal worden, hoe beter het leven, organisaties en de wereld worden. Wie wil dat niet? WAAROM doen we dan dingen en gebeurt er van alles om ons heen waar we niet blij van worden? Het antwoord: angst en onwetendheid. We zijn vaak bang voor het onbekende en weten niet meer wat ons gelukkig maakt. We begeven ons in een vicieuze cirkel waar we leven op de automatische piloot naar de verwachtingen van anderen.

Automatische piloot
Mijn vader leefde op de automatische piloot. En ik voor een groot deel van mijn leven ook. Bronnie Ware schreef een prachtig boek ‘Als ik het leven over mocht doen’. Ze vroeg als paliatieve verzorger mensen aan het einde van hun leven wat ze over zouden wilden doen. Het leek alsof ik mijn vader en eigenlijk ook mijzelf en heel veel mensen om mij heen hoorden praten. Heel veel mensen willen dingen anders: zinvoller, leuker, eerlijker, gezonder, duurzamer, etc. Wacht jij tot het einde van je leven of gooi jij nu het roer om?

Ga voor passie
Daarom wil ik jou zo graag bereiken! Word wakker! Accepteer niet langer een middelmatig leven. Ga voor passie! Door simpelweg te doen wat goed voelt en goed is voor jou, anderen en de wereld. KISS GELUK. Hoe meer we dat allemaal gaan doen, hoe meer een gelukseconomie dichterbij komt.