WAT KUN JIJ DOEN OM LIEFDEVOL DE LEIDING TE NEMEN OVER JE EIGEN LEVEN EN/OF ORGANISATIE?


Liefdevol leiding geven betekent het duurzaam toepassen van de geluksprincipes op ieder liefdesgebied. Hierdoor Werk je Aan Universeel Welzijn. WAUW is geen programma maar een leef- en werkstijl. Hoe meer je de principes toepast op alles en iedereen, hoe groter jouw welzijn en bijdrage aan het welzijn van anderen. We geven workshops om de principes te leren toepassen privé, in je team en hele organisatie. Hierover schrijven we boeken en artikelen en geven we persoonlijk advies.

WAUW Workshops
In WAUW Workshops word je bewust van alles en iedereen waar je liefde voor voelt, ontwikkel je ideeën hoe je de liefde kunt vergroten en maak je een actieplan om je ideeën om te zetten in actie. Je kunt de workshop alleen volgen, samen met anderen en exclusief alleen voor jouw team. Workshops duren circa 3 uur en worden online gegeven.

Individuele inschrijving: 99 euro per persoon
Samen inschrijven : 150 euro voor 2 personen
Teaminschrijving: 495 euro voor maximaal 8 personen

De kosten zijn inclusief een digitaal werkboek met oefeningen, tips en tools een persoonlijke telefonische intake met iedere deelnemer. Exclusief btw. Inschrijven kan door een mail met jouw wensen te sturen naar info@sympassion.com

WAUW Artikelen, boeken en tips
Wil je eerst meer inspiratie om te proeven of liefdevol leiderschap iets voor jou is? Lees dan De Gelukseconomie of artikelen die we hierover hebben geschreven. Je kunt je ook aanmelden voor de mailinglist. Je krijgt dan nieuwe artikelen direct in je mailbox.

WAUW tools
We hebben handige hulpmiddelen ontwikkeld zoals het Gouden Bord van Geluk en inspiratiekaarten. Deze kun je bestellen door een mail te sturen naar info@sympassion.com met jouw wensen. Zo kun je het Gouden Bord van Geluk in ieder formaat en op ieder materiaal (bijvoorbeeld als whiteboard) naar wens bestellen.

WAUW Advies
Heb je een specifieke vraag over of wil je van gedachten wisselen over hoe je bijvoorbeeld met jouw producten en diensten meer welzijn kunt realiseren? Vraag dan een WAUW Adviesgesprek aan. Mail info@sympassion.com of app +31 (0)646 218161 voor het maken van een afspraak. Voer je voor het eerst een gesprek met mij, dan bied ik je het eerste uur kosteloos aan. Happy uurtarief: 75 euro excl. btw.