werkwijze

HOE WERK IK?

De golden circle – why – how – what – van Simon Sinek is mijn leidraad.

  1. Strategisch: richting bepalen
    Waarom doen we wat we doen? Wat willen we betekenen in deze wereld? En voor wie? Door ontwikkelingen en trends in de markt te analyseren en te koppelen aan onze eigen merkidentiteit, bepalen we de richting.
  2. Tactisch: plan van aanpak maken
    Hoe maken we waar wat we in de merkidentiteit beloven? Door een geïntegreerd plan van aanpak te maken met richtlijnen voor de communicatie en acties die gericht zijn op het onderscheidend vermogen – de kracht – van de organisatie. Doelgericht. Iedere discipline speelt hierin een rol. Communicatie is de verbindende kracht (interne communicatie) en een middel om relaties te versterken en de kwaliteiten van de organisatie wereldkundig te maken (externe communicatie).
  3. Operationeel: acties uitvoeren
    Wat moeten we doen, om waar te maken wat we zeggen? De acties uit het plan van aanpak worden uitgevoerd. Congruent en consistent volgens de richtlijnen die zijn opgesteld. Hierbij worden de talenten van mensen in en rondom de organisatie optimaal benut. Ik geloof in samenwerken. In brainstormen! Luisteren naar elkaar. Elkaar aanvullen en versterken. Nieuwe verbindingen leggen. Gelijkwaardig en respectvol! Iedereen in zijn of haar kracht. Zo bereiken wij samen het beste resultaat.