inspiratiebundel

inspiratiebundelWaar vind je mensen en organisaties met passie in Limburg? En wat doen zij om (interne) klanten te inspireren en gelukkig(er) te maken? Met enkele collega-ondernemers verzamel ik momenteel aansprekende voorbeelden. Om je te inspireren en te motiveren meer passie in je organisatie te kweken. Een voorbeeld:

Volwaardig meedraaien door functiecreatie Voor mensen met een arbeidshandicap is het niet gemakkelijk om zelfstandig werk te vinden. In veel organisaties wordt werk gedaan door mensen die daar eigenlijk te hoog voor zijn opgeleid. Door taken af te splitsen van huidige functies kunnen functies worden gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Kersten Revalidatietechniek in Roermond zijn op deze manier acht mensen aan het werk. Naar volle tevredenheid van het bedrijf en de andere medewerkers. Jack van Roij, manager van Kersten Revalidatietechniek: “Het was in het begin voor iedereen even wennen, maar dankzij de goede begeleiding van Stapp Arbeidsintegratie draaiden ze als snel volwaardig mee. Iedereen werkt op deze manier mét passie binnen zijn of haar mogelijkheden. Bovendien zijn ze extra gemotiveerd en enthousiast en dat werkt weer sfeerverhogend voor de andere collega’s.” Marieke Janssen, re-integratiecoach van Stapp: “Veel van de mensen die we begeleiden leiden een teruggetrokken leven. Werk geeft ze meer zelfvertrouwen. Dat is niet alleen belangrijk voor een werkgever, ook privé komen ze meer voor zichzelf op en nemen ze sneller initiatief. ”

De beste voorbeelden worden tevens gebundeld in een papieren versie. Deze wordt verspreid onder Limburgse ondernemers, managers en bestuurders. Wil je ook een inspiratiebundel ontvangen? Stuur dan alvast een e-mail met uw gegevens. Je krijgt de inspiratiebundel, zodra deze klaar is, gratis toegestuurd.

waarom? succes volgt passie!

In veel organisaties is de passie weg. En dus het vermogen om externe klanten gelukkig te maken. Uit recent onderzoek onder 111 organisaties van Twynstra Gudde blijkt dat leidinggevenden hun organisatie gemiddeld een 5,7 geven. De belangrijkste verklaring: ze missen de drive en de passie binnen hun organisatie. In onderzoek van Towers Watson zegt meer dan de helft van de Nederlandse werknemers zich niet betrokken te voelen bij hun bedrijf. Slechts 25% voelt zich duurzaam betrokken. Organisaties met weinig passie hebben geen bestaansrecht. Want waarom zou je zaken blijven doen met een organisatie zonder enige betrokkenheid en enthousiasme? Met de inspiratiebundel willen we de passie en het geluk van mensen in Limburg en het succes van Limburgse organisaties vergroten. Heb je ook een inspirerend voorbeeld? Mail je voorbeeld naar info@sympassion.com of bel Alexandra Augustijn voor een interview (t: 06 46 21 81 61). Inspirerende voorbeelden worden altijd opgenomen op deze website!

wat levert het op?

Goede voorbeelden doen volgen en vergroten je onderscheidend vermogen. Bovendien kun je meeliften met onze PR-activiteiten en media-aandacht: online en offline. De naams- en inhoudsbekendheid van je organisatie wordt vergroot en het imago verbeterd.